| Ensenyament | Curs | Assignatura |
|---|---|---|
| MU en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària - UdL | 1 | FORMULACIÓ, DISSENY I DESENVOLUPAMENT DE PRODUCTES ALIMENTARIS |
| MU en Enginyeria Agronòmica (inter) (R 2019) - UdL | 2 | FORMULACIÓ, DISSENY I DESENVOLUPAMENT DE PRODUCTES ALIMENTARIS |
| Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL | 3 | TECNOLOGIA DEL PROCESSAT D'ALIMENTS D'ORIGEN VEGETAL II |
| Grau en Nutrició Humana i Dietètica - UdL | 4 | TREBALL DE FI DE GRAU |
| Doble titulació: Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia | 5 | TREBALL DE FI DE GRAU |
| Projectes de recerca | Data inici | Data fi | Investigadors principals |
|---|---|---|---|
| Cebada para Usos Alternativos | 01/01/2016 | 31/12/2019 | MARIA DE LOS ANGELES MORALEJO VIDAL, IGNACIO ROMAGOSA CLARIANA |
| Nuevos alimentos funcionales basados en cebada | 01/01/2021 | 30/09/2024 | MARIA DE LOS ANGELES MORALEJO VIDAL, MARIA PAZ ROMERO FABREGAT |
| Desarrollo de Ingredientes de Cebada Altos en Fibra Orientados a la Salud Metabólica e Intestinal | 01/09/2025 | 31/08/2028 | MARIA DE LOS ANGELES MORALEJO VIDAL, LAURA RUBIÓ PIQUÉ |