Pla d'estudis i guies docents
Titulació: Màster en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària
Branca de coneixement: Ciències
Àmbit de coneixement: Ciències agràries i tecnologia dels aliments
Durada: 1 curs
Crèdits ECTS: 60
Títol a que dona dret: Màster en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària
Publicació BOE 28/10/2022
Publicació Pla d’Estudis BOE 28/04/2023
ESTRUCTURA DEL TÍTOL | |
---|---|
Matèries obligatòries (B) | 39 |
Pràctiques externes | 9 |
Treball de fi de màster | 12 |
TOTAL CRÈDITS | 60 |
El pla d’estudis preveu un únic itinerari, estructurat en cinc mòduls obligatoris. L’estructura és la següent:
ECTS | Període | |
MÒDUL 1. QUALITAT I CONSUMIDOR Qualitat i Innovació Alimentària |
15 | octubre-desembre 2024 |
MÒDUL 2. TECNOLOGIA I SOSTENIBILITAT Innovació en Tecnologies d'Elaboració d'Aliments |
12 | gener-maig 2025 |
MÒDUL 3. DISSENY I FORMULACIÓ D'ALIMENTS Formulació, disseny i desenvolupament de productes alimentaris |
12 | gener-maig 2025 |
MÒDUL 4. PRÀCTIQUES EXTERNES |
9 | a concretar amb l'estudiant |
MÒDUL 5. TREBALL FINAL DE MÀSTER | 12 | Data límit de defensa: 30 setembre 2025 |