???label.docentes.curso??? | |||||||
1r SEMESTRE | |||||||
Codi | Assignatura | Tipus | Crèdits | ||||
102231 | PROCESSOS EN LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | C | 6 | ||||
PRIMER CURS | |||||||
13123 | QUALITAT I INNOVACIÓ ALIMENTÀRIA | B | 6 | ||||
13124 | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | B | 6 | ||||
13125 | ALIMENTACIÓ I SALUT | B | 3 | ||||
13130 | PRÀCTIQUES EXTERNES | B | 9 | ||||
2n SEMESTRE | |||||||
Codi | Assignatura | Tipus | Crèdits | ||||
13126 | INNOVACIÓ EN TECNOLOGIES D'ELABORACIÓ D'ALIMENTS | B | 9 | ||||
13127 | SOSTENIBILITAT EN LA INDUSTRIA ALIMENTÀRIA | B | 3 | ||||
13128 | FORMULACIÓ, DISSENY I DESENVOLUPAMENT DE PRODUCTES ALIMENTARIS | B | 9 | ||||
13129 | DESENVOLUPAMENT DE PROTOTIPS | B | 3 | ||||
13130 | PRÀCTIQUES EXTERNES | B | 9 | ||||
ANUAL | |||||||
Codi | Assignatura | Tipus | Crèdits | ||||
13130 | PRÀCTIQUES EXTERNES | B | 9 | ||||
INDEFINIDA | |||||||
Codi | Assignatura | Tipus | Crèdits | ||||
13131 | TREBALL DE FI DE MÀSTER | B | 12 |