Estudio cinético y termodinámico del pardeamiento no enzimático de zumos clarificados de pera |
2023 |
Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Photo-degradation of alfalfa saponins by UV-visible multi-wavelength irradiation |
2022 |
Hadidi, M.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Photodegration in Foods |
2021 |
Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Capítol de llibre d'investigació |
Encapsulated pine bark polyphenolic extract during gastrointestinal digestion: Bioaccessibility, bioactivity and oxidative stress prevention |
2021 |
Pedro Ferreira-Santos; Raquel Ibarz; Jean-Michel Fernandes; Ana Cristina Pinheiro; Cláudia Botelho; Cristina M.R. Rocha; José António Teixeira; Olga Martín-Belloso |
Article d'investigació |
Modelling the recovery of biocompounds from peach waste assisted by pulsed electric fields or thermal treatment |
2021 |
Plazzotta, S.; Ibarz, R.; Manzocco, L; Martín Belloso, O. |
Article d'investigació |
Viscoelastic properties and compensation study of apple juice enriched with apple fiber |
2021 |
Salinas, D.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Valorization of agro-food by-products and their potential therapeutic applications |
2021 |
Mármol, I.; Queroa, J; Ibarz, R.; Ferreira Santos, P.; Teixeira, J. A.; Rocha C. M. R.; Pérez Fernández, M., García Juiz, S.; Osada, J.; Martín Belloso, O.; Rodríguez Yoldia, M. J. |
Article d'investigació |
Optimizing the antioxidant biocompound recovery from peach waste extraction assisted by ultrasounds or microwaves |
2020 |
Plazzotta, S.;Ibarz, R.; Manzocco, L.; Martín Belloso, O. |
Article d'investigació |
Effect of apple fibre addition and temperature on the rheological properties of apple juice and compensation study |
2019 |
Salinas, D.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Kinetic and thermodynamic compensation study of the hydration of faba beans (Vicia faba L.) |
2019 |
Garvín, A.; Augusto, P.E.D.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Kinetic and thermodynamic study of the photochemical degradation of patulin |
2017 |
Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Kinetic and thermodynamic compensation. A current and practical review for foods |
2017 |
Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz A. |
Review |
Kinetic study and modeling of the UV photo-degradation of thiabendazole |
2016 |
Ibarz, R; Garvin, A; Aguilar, K; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Effect of UV-Vis irradiation on enzymatic activities and the physicochemical properties of nectarine juices from different varieties. |
2016 |
Aguilar, K.; Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Rate-controlling mechanisms in the photo-degradation of ochratoxin A |
2016 |
Ibarz, R.; Garvín, A.; Rojas, S.; Azuara, E.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Modelling of UV absorption in a plane photoreactor for solutions with high-patulin concentration |
2015 |
Garvín, A., Ibarz, R., Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Modelización cinética de la degradación fotoquímica de benomilo |
2015 |
Ibarz R; Garvín A; Pagán J; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Modelling of ochratoxin A photo-degradation by a UV multi-wavelength emitting lamp |
2015 |
Ibarz R, Garvín A, Azuara E, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Peroxidase (POD) and polyphenol oxidase (PPO) photo-inactivation in a coconut water model solution using ultraviolet (UV |
2015 |
Augusto PED, Ibarz, R, Garvin, A, Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Modelling of patulin photo-degradation by a UV multi-wavelength emitting lamp |
2014 |
Ibarz, R.; Garvín, A.; Falguera, V.; Pagán, J.; Garza, S.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Enzymatic peeling and discoloration of Red Bartlett pears |
2013 |
Ibarz A, Pagán J, Garvín A, Ibarz R, Gatius F, Falguera V. |
Article d'investigació |
Pardeamiento de zumos clarificados de limón tratados a altas temperaturas |
2010 |
Ibarz-Martínez R, Pagán J, Garza S, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Flow behavior of clarified orange juice at low temperatures |
2009 |
Ibarz R, Falguera V, Garvín A, Garza S, Pagán J, Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Comportamiento al flujo de zumo clarificado de naranja a bajas temperaturas |
2007 |
Ibarz R, Falguera V, Garza S, Pagan J, Ibarz A. |
Article d'investigació |