Prebiotic potential of pectin and cello-oligosaccharides from apple bagasse and orange peel produced by high-pressure homogenization and enzymatic hydrolysis |
2024 |
Manthei, A.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Murciano-Martínez, P. |
Article d'investigació |
Green technologies for sustainable food production: Pulsed electric fields |
2023 |
López Gámez, G.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. |
Capítol de llibre d'investigació |
Nonthermal processing technologies |
2023 |
Martín Belloso, O.; Vega Mercado, H.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P.; Marsellés Fontanet, R. |
Capítol de llibre d'investigació |
Relationship between Physicochemical, Techno-Functional and Health-Promoting Properties of Fiber-Rich Fruit and Vegetable By-Products and Their Enhancement by Emerging Technologies |
2023 |
Manthei, A.; López Gámez, G.; Martín Belloso, O.; Elez Martínez, P.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Recent developments in the application of novel technologies for the modification of starch in light of 3D food printing |
2023 |
Gulzar, S.; Narciso, J.O.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Food processing interventions to improve the bioaccessibility and bioavailability of plant food nutrients |
2023 |
López Gámez, G.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. |
Capítol de llibre d'investigació |
Gastric and small intestinal lipid digestion kinetics as affected by the gradual addition of lipases and bile salts. |
2022 |
Verkempinck, S.H.E.; Guevara Zambrano, J.M.; Infantes Garcia, M.R.; Naranjo, M.C.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P.; Grauwet, T. |
Article d'investigació |
Pulsed light of near‐infrared and visible light wavelengths induces the accumulation of carotenoids in tomato fruits during post‐treatment time |
2022 |
González Casado, S.; López Gámez, G.; Martín Belloso, O.; Elez Martínez, P.; Soliva Fortuny, R . |
Article d'investigació |
Greater bioavailability of xanthophylls compared to carotenes from orange juice (high-pressure processed, pulsed electric field treated, low-temperature pasteurised, and freshly squeezed) in a crossov |
2022 |
Olmedilla-Alonso, B.; Granado-Lorencio, F.; de Ancos, B.; Sánchez-Moreno, C.; Martín-Belloso, O.; Blanco, I.; Herrero-Barbudo, C.; Elez-Martínez, P.; Plaza, L.; Cano, M.P . |
Article d'investigació |
Changes of carotenoid content in carrots after application of pulsed electric field treatments |
2021 |
López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Enhancing carotenoid and phenolic contents in plant food matrices by applying non-thermal technologies: Bioproduction vs improved extractability |
2021 |
López-Gámez, G.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Review |
Recent advances toward the application of non-thermal technologies in food processing: An insight on the bioaccessibility of health-related constituents in plant-based products. |
2021 |
López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Applying pulsed electric fields to whole carrots enhances the bioaccessibility of carotenoid and phenolic compounds in derived products. |
2021 |
López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Effect of pulsed electric fields on carotenoid and phenolic bioaccessibility and their relationship with carrot structure |
2021 |
López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Quiles Chuliá, A.; Martín Belloso, O.; Hernando Hernando, I.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Pulsed electric field treatment strategies to increase bioaccessibility of phenolic and carotenoid compounds in oil-added carrot purees. |
2021 |
López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Impact of critical high-intensity pulsed electric field processing parameters on oxidative enzymes and color of broccoli juice |
2020 |
Sánchez Vega, R.; Rodríguez Roque, M.J.; Elez Martínez, P.; Martin Belloso, O. |
Article d'investigació |
Pulsed electric fields affect endogenous enzyme activities, respiration and biosynthesis of phenolic compounds in carrots |
2020 |
López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Enhancing phenolic content in carrots by pulsed electric fields during post-treatment time: Effects on cell viability and quality attributes |
2020 |
López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
In vitro bioaccessibility of isoflavones from a soymilk-based beverage as affected by thermal and non-thermal processing |
2020 |
Rodríguez Roque, M.J.; De Ancos, B.; Sánchez Vega, R.; Sánchez Moreno, C.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O. |
Article d'investigació |
High-intensity pulsed electric fields or thermal treatment of broccoli juice: The effects of processing on minerals and free amino acids |
2020 |
Sánchez Vega, R.; Garde Cerdán, T.; Rodríguez Roque, M.J.; Elez Martínez, P.; Martin Belloso, O. |
Article d'investigació |
Enhancing hydroxycinnamic acids and flavan-3-ol contents by pulsed electric fields without affecting quality attributes of apple |
2019 |
Ribas Agustí, A.; Martin Belloso, O.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. |
Article d'investigació |
Novel processing technologies as compared to thermal treatment on the bioaccessibility and caco‑2 cell uptake of carotenoids from tomato and kale-based juices |
2019 |
Zhong, S.; Vendrell-Pacheco, M.; Heskitt, B.; Chitchumroonchokchai, C.; Failla, M.; Sastry, S.; Francis, D.M.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Kopec, R.E. |
Article d'investigació |
Influence of pulsed electric fields processing on the bioaccessible and non-bioaccessible fractions of apple phenolic compounds |
2019 |
Ribas Agustí, A.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. |
Article d'investigació |
Application of pulsed electric fields to tomato fruits for enhancing the bioaccessibility of carotenoids in derived products |
2018 |
González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
In vitro bioaccessibility of colored carotenoids in tomato derivatives as affected by ripeness stage and the addition of different types of oil |
2018 |
González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Effect of high-hydrostatic pressure and moderate-intensity pulsed electric field on plum |
2018 |
García-Parra, J.; González-Cebrino, F.; Delgado-Adámez, J.; Cava, R.; Martin-Belloso, O.; Elez-Martinez, P.; Ramirez, R. |
Article d'investigació |
Application of innovative technologies, moderate-intensity pulsed electric fields and high-pressure thermal treatment, to preserve and/or improve the bioactive compounds content of pumpkin |
2018 |
García-Parra, J.; González-Cebrino, F.; Delgado-Adámez, J.; Cava, R.; Martin-Belloso, O.; Elez-Martinez, P.; Ramirez, R. |
Article d'investigació |
Enhancing the carotenoid content of tomato fruit with pulsed electric field treatments: effects on respiratory activity and quality attribute |
2018 |
González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Food processing strategies to enhance phenolic compounds bioaccessibility and bioavailability in plant-based foods |
2018 |
Ribas-Agustí, A.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P. |
Review |
Induced accumulation of individual carotenoids and quality changes in tomato fruits treated with pulsed electric fields and stored at different post-treatments temperatures |
2018 |
González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Effect of pulsed electric fields on the antioxidant potential of apples stored at different temperatures |
2017 |
Soliva-Fortuny, R.; Vendrell-Pacheco, M.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P. |
Article d'investigació |
Quality changes in mango juice treated by high-intensity pulsed electric fields throughout the storage |
2017 |
Salinas-Roca, B.; Elez-Martínez, P.; Welti-Chanes, J.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Effects of pulsed electric fields processing strategies on Health-related compounds of plant-based foods. |
2017 |
Elez-Martínez, P; Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R; Martin-Belloso, O |
Article d'investigació |
Pulsed electric fields bioproduction of secondary metabolites in plant systems |
2017 |
Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Food matrix and processing influence on the in vitro bioaccessibility of carotenoids and lipophilic antioxidant activity from blended beverages |
2016 |
Rodríguez-Roque, M.J.; de Ancos, B.; Sánchez-Moreno, C.; Cano, M.P.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Impact of food matrix and processing on the in vitro bioaccessibility of vitamin C, phenolic compounds, and hydrophilic antioxidant activity from fruit juice-based beverages |
2015 |
Rodríguez-Roque MJ; De Ancos B; Sánchez-Moreno C; Cano MP; Elez-Martínez P; Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Influence of high-intensity pulsed electric field processing parameters on antioxidant compounds of broccoli juice |
2015 |
Sánchez-Vega, R.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Effects of high-intensity pulsed electric fields processing parameters on the chlorophyll content and its degradation compounds in broccoli juice |
2014 |
Sánchez-Vega, R.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
In vitro bioaccessibility of health-related compounds as affected by the formulation of fruit juice- and milk-based beverages |
2014 |
Rodríguez-Roque, MJ.; Rojas Graü, MA.; Elez Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
In vitro bioaccessibility of health-related compounds from a blended fruit juice-soymilk beverage: Influence of the food matrix |
2014 |
Rodríguez-Roque MJ; Rojas-Graü MA; Elez-Martínez P; Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Advances in non-traditional physical methods for postharvest management of fruits and vegetables |
2014 |
Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Food Safety Aspects of Pulsed Electric Fields |
2014 |
Martín-Belloso, O.; Marselles-Fontanet, A.R.; Elez-Martínez P. |
Capítol de llibre d'investigació |
Enzymatic Inactivation by Pulsed Electric Fields |
2014 |
Martín-Belloso, O.; Marselles-Fontanet, A.R.; Elez-Martínez P. |
Capítol de llibre d'investigació |
Emerging nonthermal technologies in fruit juice processing |
2014 |
Martín-Belloso, O.; Marsellés-Fontanet, R.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P. |
Capítol de llibre d'investigació |
Non-thermal processing technologies |
2014 |
Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P.; Marsellés-Fontanet, A.R.; Vega-Mercado, H. |
Capítol de llibre d'investigació |
Changes in Vitamin C, Phenolic, and Carotenoid Profiles Throughout in Vitro Gastrointestinal Digestion of a Blended Fruit Juice |
2013 |
Rodríguez-Roque, M.J.; Rojas-Graü, M.A.; Martin-Belloso, O.; Elez-Martínez, P. |
Article d'investigació |
Soymilk phenolic compounds, isoflavones and antioxidant activity as affected by in vitro gastrointestinal digestion |
2013 |
Rodríguez-Roque MJ; Rojas-Graü MA; Elez-Martínez P; Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Impact of high-intensity pulsed electric fields on carotenoids profile of tomato juice made of moderate-intensity pulsed electric field-treated tomatoes |
2013 |
Vallverdú-Queralt A, Odriozola-Serrano I, Oms-Oliu G, Lamuela-Raventós RM, Elez-Martínez P, Martin-Belloso O. |
Article d'investigació |
La tecnología d’aliments a l’ETSEA |
2013 |
Romero, M.P.; Elez, P.; Ramos, A.J. |
Capítol de llibre docent |
Metabolite profiling of phenolic and carotenoid contents in tomatoes after moderate-intensity pulsed electric field treatments |
2013 |
Vallverdú-Queralt, A.; Oms-Oliu, G.; Odriozola-Serrano, I.; Lamuela- Raventós, R. M.; Martin-Belloso, O.; Elez-Martínez, P. |
Article d'investigació |
Nonthermal technologies to preserve functional properties in fruit juices |
2012 |
Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Pulsed electric field processing |
2012 |
Martín-Belloso, O.; Sobrino-López, A.; Elez-Martínez, P. |
Capítol de llibre d'investigació |
Effect of pulsed electric fields on the bioactive compounds content of pumpkin pieces |
2012 |
Ribes-Ribes, N.; Lima Binoti, M.; Ramos, A.M.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P. |
Acta congrés |
Stability of health-related compounds in plant foods through the application of non thermal processes |
2012 |
Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Odriozola-Serrano, I.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Pulsed electric fields processing of fluid foods |
2012 |
Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Sobrino-López, A.; Elez-Martínez, P. |
Capítol de llibre d'investigació |
High intensity pulsed electric field application in fruit processing |
2012 |
Aguiló-Aguayo, I.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Effects of pulsed electric fields on the bioactive compound content and antioxidant capacity of tomato fruit |
2012 |
Vallverdú-Queralt, A.; Oms-Oliu, G.; Odriozola-Serrano, I.; Lamuela- Raventós, R. M.; Martin-Belloso, O.; Elez-Martínez, P. |
Article d'investigació |
Juice preservation by pulsed electric fields |
2012 |
Marsellés-Fontanet AR, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O. |
Review |
Changes in the polyphenol profile of tomato juices processed by pulsed electric fields |
2012 |
Vallverdú-Queralt, A.; Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Lamuela-Raventós, R.M.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Procesado de zumo de sandia mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo para una mejor conservación de su calidad y propiedades beneficiosas para la salud |
2011 |
Aguiló-Aguayo, I.; Elez Martínez, P. Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. |
Article d'investigació |
Effects of high pressure and pulsed electric fields on nutritional quality and health-related compounds of fruit and vegetable products |
2011 |
Sánchez-Moreno, C.; De Ancos, B.; Plaza, L.; Elez-Martínez, P.; Cano, M.P. |
Capítol de llibre d'investigació |
Preservation of fruit juices by pulsed electric fields |
2011 |
Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Pulsed electric fields to obtain safe and healthy shelf-stable liquid foods |
2011 |
Aguiló-Aguayo, I.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Carotenoid and flavanone content during refrigerated storage of orange juice processed by high-pressure, pulsed electric fields and low pasteurization |
2011 |
Plaza, L.; Sánchez-Moreno, C.; De Ancos, B.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O.; Cano, M.P. |
Article d'investigació |
Preservation enzymes |
2011 |
Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Marsellés-Fontanet, R. |
Capítol de llibre d'investigació |
Food Preservation by Pulsed Electric Fields: An Engineering Perspective |
2011 |
Morales-de la Peña, M.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Pulsed electric field: opportunities for healthier tomato juice |
2010 |
Odriozola-Serrano, I.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article en revista divulgativa |
Nutritional approaches and health-related properties of plant foods processed by high pressure and pulsed electric fields |
2009 |
Sánchez-Moreno C, de Ancos B, Plaza L, Elez-Martínez P, Cano MP |
Article d'investigació |
Impact of high-intensity pulsed electric fields on bioactive compounds in Mediterranean plant-based foods |
2009 |
Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Nuevas técnicas de procesado para la conservación de productos derivados del tomate |
2009 |
Aguiló-Aguayo, I.; Odriozola-Serrano, I.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article docent |
Modeling within the Bayesian framework the inactivation of pectinesterase in gazpacho by pulsed electric fields |
2009 |
Giner-Seguí, J.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo en zumos. |
2008 |
Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Conservación de zumos mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo: El caso del zumo de fresa |
2008 |
Salvia-Trujillo L, Aguiló-Aguayo I, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Nutritional characterization of tomato juices |
2008 |
Sánchez-Moreno C, De Ancos B, Plaza L, Elez-Martínez P, Cano MP. |
Capítol de llibre d'investigació |
Effects of pulsed electric fields on pathogenic microorganisms of major concern in fluid foods: A review |
2008 |
Mosqueda-Melgar J, Elez-Martínez P, Raybaudi-Massilia RM, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Efecto de la aplicación de recubrimientos comestibles sobre calidad y compuestos fitoquímicos de papaya pre-cortada |
2007 |
Crespo I, Elez-Martínez P, Sánchez-Moreno C, De Ancos B, Cano MP. |
Acta congrés |
Impact of pulsed electric fields on food enzymes and shelf-life |
2007 |
Elez-Martínez, P.; Rodrigo, D.; Sampedro, F.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Modeling the reduction of pectin methyl esterase activity in orange juice by high intensity pulsed electric fields |
2007 |
Elez-Martínez P, Suárez-Recio M, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Effect of high intensity pulsed electric field processing conditions on vitamin C and antioxidant capacity of orange juice and gazpacho, a cold vegetable soup |
2007 |
Elez-Martínez P, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Perspectivas de la utilización de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo en la conservación de productos derivados de la pesca |
2007 |
Elez-Martínez, P.; Martín Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Application of pulsed electric fields at oil yield and content of functional food ingredients at the production of rapeseed oil |
2007 |
Guderjan M, Elez-Martínez P, Knorr D. |
Article d'investigació |
Internal atmosphere, quality attributes and sensory evaluation of MAP packaged fresh-cut Conference pears |
2007 |
Soliva-Fortuny RC, Ricart-Coll M, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O |
Article d'investigació |
Oxidative rancidity in avocado purée as affected by alpha-tocopherol, sorbic acid and storage atmosphere |
2007 |
Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Effect of refrigerated storage on vitamin C and antioxidant activity of orange juice processed by high-pressure or pulsed electric fields with regard to low pasteurization |
2006 |
Plaza L, Sánchez-Moreno C, Elez-Martínez P, de Ancos B, Martín-Belloso O, Cano MP. |
Article d'investigació |
Comparative study on shelf life of orange juice processed by high intensity pulsed electric fields or heat treatment |
2006 |
Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny R.C, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Campos eléctricos de alta intensidad para la conservación de alimentos |
2006 |
Martín-Belloso O, Elez-Martínez P, Marsellés-Fontanet AR. |
Capítol de llibre d'investigació |
Inactivation of orange juice peroxidase by high-intensity pulsed electric fields as influenced by process parameters |
2006 |
Elez-Martínez P, Aguiló-Aguayo I, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Food Safety Aspects of Pulsed Electric Fields |
2005 |
Martín-Belloso O, Elez-Martínez P. |
Capítol de llibre d'investigació |
Enzymatic Inactivation by Pulsed Electric Fields |
2005 |
Martín-Belloso O, Elez-Martínez P. |
Capítol de llibre d'investigació |
Aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo para la conservación de alimentos. II. Efecto de los microorganismos, enzimas y otros componentes de los alimentos |
2005 |
Elez-Martínez P, Marsellés-Fontanet AR, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo para la conservación de alimentos. I. Ingeniería y modelización del proceso |
2005 |
Elez-Martínez P, Marsellés-Fontanet AR, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Impact of high pressure and pulsed electric fields on bioactive compounds and antioxidant activity of orange juice in comparison with traditional thermal processing |
2005 |
Sánchez-Moreno C, Plaza L, Elez-Martínez P, de Ancos B, Martín-Belloso O, Cano MP |
Article d'investigació |
Intake of Mediterranean vegetable soup treated by pulsed electric fields affects plasma vitamin C and antioxidant biomarkers in humans |
2005 |
Sánchez-Moreno C, Cano MP, de Ancos B, Plaza L, Olmedilla B, Granado F, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O, Martín A. |
Article d'investigació |
Natural antioxidants preserve the lipid oxidative stability of minimally processed avocado purée. |
2005 |
Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny RC, Gorinstein S, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Inactivation of Lactobacillus brevis in orange juice by high-intensity pulsed electric fields |
2005 |
Elez-Martínez, P.; Escolà-Hernández, J.; Soliva-Fortuny, R.C.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Effect of antioxidants and proteins on the quality of Israeli Jaffa red and blond grapefruit |
2005 |
Gorinstein S, Drzewiecki J, Sivan A, Trakhtenberg S, Katrich E, Giner J, Soliva-Fortunt R, Elez-Matínez P, Martin-Belloso O. |
Article d'investigació |
Aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo para la conservación de zumo de naranja: Efecto sobre microorganismos, enzimas y propiedades antioxidantes durante el procesado y almacenami |
2005 |
Elez-Martínez P |
Document científic-tècnic |
Kinetics models for the inactivation of Lactobacillus brevis in orange juice processed by high intensity pulsed electric fields |
2004 |
Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, RC.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Efecto del tratamiento mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo sobre la actividad polifenoloxidasa de zumo de uva |
2004 |
Marsellés-Fontanet, AR.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Inactivación de peroxidasa en zumo de naranja procesado mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo |
2004 |
Elez-Martínez, P; Marsellés-Fontanet, AR; Martín-Belloso,O. |
Acta congrés |
Inactivation of Saccharomyces cerevisiae in orange juice using high-intensity pulsed electric fields |
2004 |
Elez-Martínez P, Escolà-Hernández J, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Destrucción de Lactobacillus brevis y Saccharomyces cerevisiae en zumo de naranja procesado mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo |
2004 |
Elez-Martínez P, Escolà-Hernández J, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. |
Article en revista divulgativa |
Pulsed electric fields-processed orange juice consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes in healthy humans. |
2004 |
Sánchez-Moreno C, Cano MP, de Ancos B, Plaza L, Olmedilla B, Granado F, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O, Martín A. |
Article d'investigació |
Microbiological and biochemical stability of fresh-cut apples preserved by modified atmosphere packaging |
2004 |
Soliva-Fortuny RC, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Effect of combined methods of preservation on the naturally occuring microflora of avocado purée |
2004 |
Soliva-Fortuny RC, Elez-Martínez P, Sebastián-Calderó M, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Does high intensity pulsed electric fields induce changes in enzimatic activity, protein conformation, and vitamins and flavors stability? |
2004 |
Martín O, Bendicho S, Elez Martínez P, Barbosa Cánovas GV. |
Capítol de llibre d'investigació |
Inactivation of peroxidase in orange juice processed by high intensity pulsed electric fields |
2003 |
Elez-Martínez, P.; Aguiló-Aguayo, I.; Barbosa-Cánovas, GV.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Modelización de la composición gaseosa en envases de puré de aguacate conservado por métodos combinados |
2002 |
Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, RC.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Establecimiento de parámetros de madurez óptima para el procesado de aguacate por métodos combinados |
2002 |
Soliva-Fortuny, RC; Elez-Martínez, P.; Domingo-Baró, J.; Martín-Belloso,O. |
Acta congrés |
Kinetics of polyphenol oxidase activity inhibition and browning of avocado puree preserved by combined methods |
2002 |
Soliva-Fortuny RC, Elez-Martínez P, Sebastián-Calderó M, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Compuestos bioactivos en frutas y subproductos de la transformación de frutas |
2002 |
Elez-Martínez P |
Document científic-tècnic |
Efecto de antioxidantes y agentes antimicrobianos sobre el enranciamiento de aguacate mínimamente procesado |
2002 |
Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, RC.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Modelización del pardeamiento y actividad polifenoloxidásica de aguacate mínimamente procesado |
2002 |
Soliva-Fortuny, RC.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Estabilidad oxidativa de puré de aguacate conservado por métodos combinados |
2000 |
Elez-Martínez P |
Document científic-tècnic |
Evaluation of browning effect on avocado purée preserved by combined methods |
2000 |
Soliva R, Elez P, Sebastián M, Martín O. |
Article d'investigació |
Inhibition of tomato (Licopersicon esculentum Mill.) pectin methylesterase by pulsed electric fields |
2000 |
Giner J, Gimeno V, Espachs A, Elez P, Barbosa-Cánovas G V, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Ayudas de la Administración a las industrias alimentarias |
2000 |
Elez Martínez, P.; Ortega Justo, F. |
Capítol de llibre docent |
El agua en la industria agroalimentaria |
2000 |
Elez-Martínez P, Nuín-Gilperez C. |
Capítol de llibre docent |
Efecto de la aplicación de pulsos eléctricos de alto voltaje en campo unipolar sobre la actividad de la pectinesterasa de tomate |
1997 |
Elez-Martínez P |
Document científic-tècnic |