Teaching | Course | Subject |
---|---|---|
MU en Gestió i Innovació en la Indústria Alimentària | 1 | FORMULATION, DESIGN AND DEVELOPMENTOF FOOD PRODUCTS |
Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica (inter) (R 2019) | 2 | FORMULATION, DESIGN AND DEVELOPMENTOF FOOD PRODUCTS |
Degree in Food Science and Technology | 3 | PLANT FOOD PROCESSING TECHNOLOGY II |
Degree in Human Nutrition and Diethetics | 4 | BACHELOR'S THESIS |
Doble titulació: Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Grau en Fisioteràpia | 5 | BACHELOR'S THESIS |
Research projects | Start date | End date | Main researchers |
---|---|---|---|
Cebada para Usos Alternativos | 01/01/2016 | 31/12/2019 | MARIA DE LOS ANGELES MORALEJO VIDAL, IGNACIO ROMAGOSA CLARIANA |
Nuevos alimentos funcionales basados en cebada | 01/01/2021 | 30/09/2024 | MARIA DE LOS ANGELES MORALEJO VIDAL, MARIA PAZ ROMERO FABREGAT |